Mixed Trivia Quiz Questions with Answers – Fun Trivia Quizzes

0

Mixed Trivia Quiz Questions with Answers – Fun Trivia Quizzes

 

Mixed Trivia Quiz Questions with Answers - Fun Trivia Quizzes

 

1. Who were the two writers of the screenplay for the 1968 film “2001: A Space Odyssey”?
Answer: Stanley Kubrick & Arthur C. Clarke.

 

2. In the Disney movie “Beauty and the Beast,” what is the name of Gaston’s bumbling sidekick?
Answer: LeFou.

 

3. Who played the female lead in the 1990 romantic comedy Pretty Woman?
Answer: Julia Roberts.

 

4. What are the four houses at Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry?
Answer: Gryffindor, Ravenclaw, Hufflepuff, & Slytherin.

 

5. Actress Gal Gadot starred in what American superhero film released in the summer of 2017?
Answer: Wonder Woman.

 

6. In the 2016 American fantasy adventure film, “The Jungle Book”, what is the name of the orphaned human boy?
Answer: Mowgli.

 

7. Who played the female lead in the dystopian political thriller “V for Vendetta”?
Answer: Natalie Portman.

 

8. What are the names of the three fairies in the Disney classic “Sleeping Beauty”?
Answer: Flora, Fauna and Merryweather.

 

9. Which actress played identical twins in the 1998 movie remake of The Parent Trap?
Answer: Lindsay Lohan.

 

10. Who played James Bond in the 1969 film “On Her Majesty’s Secret Service”?
Answer: George Robert Lazenby.

 

11. Tyler Durden is a ficitional character appearing as the central protagonist and antagonist in what 1999 American film?
Answer: Fight Club.

 

12. Who played the female lead role in the 1986 sci-fi movie “Aliens”?
Answer: Sigourney Weaver.

 

13. What is the name of the 1978 movie, starring Brad Davis, about an American college student who is sent to a Turkish prison for attempting to smuggle hashish out of Turkey?
Answer: Midnight Express.

 

14. What are the names of the two actors whose characters get stuck traveling together in the movie “Trains Planes & Automobiles”?
Answer: Steve Martin & John Candy.

 

15. What is the name of the animated science fiction comedy-drama film released in 2002 about a Hawaiin girl and her unusual pet?
Answer: Lilo & Stitch.

 

Mixed Trivia Quiz Questions – Fun Trivia Quizzes Part 2

 

16. The famous Actreess Winona Ryder had what last name at birth?
Answer: Horowitz.

 

17. What was the name of The Lone Ranger’s horse that he saved from an enraged buffalo?
Answer: Silver.

 

18. BB-8 is an astromech droid from what film franchise?
Answer: Star Wars.

 

19. In the Star Wars universe, who is Luke Skywalker’s mother?
Answer: Padmé Amidala.

 

20. Robin Williams won an Academy Award for best supporting actor in which 1997 film about a South Boston janitor?
Answer: Good Will Hunting.

 

21. Who is the Canadian singer-songwriter best known for her hit song, “Call Me Maybe”?
Answer: Carly Rae Jepsen.

 

22. Who directed the movie “Harry Potter and the Prisoner of Azkaban”?
Answer: Alfonso Cuarón.

 

23. In music, the space between one musical pitch and another with double its frequency is called what?
Answer: An octave.

 

24. Who played Dracula in the 1931 vampire-horror film “Dracula”?
Answer: Bela Lugosi.

 

25. “Stairway to Heaven” a song by English rock band Led Zeppelin was originally released on which of their albums?
Answer: Their untitled fourth studio album commonly referred to as “Led Zeppelin IV.”

 

26. Which actor that once played James Bond previously competed in the Mr. Universe bodybuilding competition?
Answer: Sean Connery.

 

27. Award winning Latina pop artist Shakira was born in raised in what Country?
Answer: Colombia.

 

28. Which actor played the main character in the 1990 film “Edward Scissorhands”?
Answer: Johnny Depp.

 

29. Which of the Beatles is barefoot on the Abby Road album cover?
Answer: Paul McCartney.

 

30. Who directed the movie “Reservoir Dogs”?
Answer: Quentin Tarantino.

 

The Ultimate Online  Fun Trivia Quiz Questions

 

31. Released in 1992, what is the best-selling soundtrack album of all time?
Answer: The Bodyguard.

 

32. Who played Batman in the 1989 Tim Burton version of the film?
Answer: Michael Keaton.

 

33. Who was the original singer for the American punk rock band The Misfits?
Answer: Glenn Danzig.

 

34. Victoria Beckham was a member of which all girl English pop group formed in
1994?
Answer: The Spice Girls.

 

35. What did the famous Hollywood sign, located in Los Angeles, originally say?
Answer: Hollywoodland.

 

36. In what year was the first Harry Potter movie released?
Answer: 2001.

 

37. What star of the movie Basketball Diaries did not win his first Oscar until 2016??
Answer: Leonardo DiCaprio.

 

38. In what year was the movie “Grease” released?
Answer: 1978.

 

39. What are the names of the 7 dwarfs from the Disney movie “Snow White and the Seven Dwarfs”?
Answer: Happy, Sleepy, Sneezy, Dopey, Grumpy, Bashful and Doc.

 

40. What was the name of the 1999 American found footage horror film about three student filmmakers that disappeared in the woods?
Answer: The Blair Witch Project.

 

41. Who directed the 1977 movie Star Wars?
Answer: George Lucas.

 

42. Which Olympic sport was featured in the movie “Cool Runnings”?
Answer: Bobsled.

 

43. In 1939, the movie The Wizard of Oz lost the Academy Award for best picture to what film?
Answer: Gone with the Wind.

 

44. Bruce Willis played a convict turned time traveler in what 1995 movie?
Answer: 12 Monkeys.

 

45. What is the job title of the person in charge of the camera and lighting crews working on a film?
Answer: Cinematographer.

 

46. In what year was the original “Jurassic Park” film released?
Answer: 1993.

 

47. In the movie “Bambi”, what type of animal is Bambi’s friend Flower?
Answer: Skunk.

 

48. What popular movie musical, directed by John Hutson, was released in 1982?
Answer: Annie.

 

49. Which action movie star was the voice of the Iron Giant?
Answer: Vin Diesel.

 

50. Which actor was the voice of Darth Vader in the original Star Wars films?
Answer: James Earl Jones.

 

Read Top Quiz Questions about US UK Canada and other Countries

Leave A Reply

Your email address will not be published.