Famous Pen Names and Nicknames Quiz Questions

0

Famous Pen Names and Nicknames Quiz Questions

Famous Pen Names and Nicknames Quiz Questions

 

Quiz Questions

Pen Names and Nicknames Quiz

 

1) Who is known as DC?

Answer: Benjamin Disraeli.

2) Joseph Vissarionovich was a famous statesman. In which name did he become famous?

Answer: Joseph Stalin.

3) What is the other name of Charles Lamp?

Answer: Elia.

4) In which name Cristobal Colon is known?

Answer: Christopher Columbus.

5) Who was known by the nickname Q?

Answer: Sir Arthur Keller Koch.

6) In which name Mary Ann Evans is known?

Answer: George Eliot.

7) What is the real name of Lewis Carroll?

Answer: Charles Lutwidge Dodgson.

8) The writer who became famous by the name O. Henry?

Answer: William Sydney Porter.

9) What was the pen name of Samuel L. Clemens who was a famous American?

Answer: Mark Twain.

10) What was the pen name of Catherine Beauchamp?

Answer: Catherine Mansfield.

11) What is the name of famous French dramatist who used to write by the name Moliere?

Answer: Jean-Baptiste Poquelin.

12) What is the real name of the spy Mata Hari?

Answer: Margaretha Geertruida.

13) What is the pen name of Maxim Gorky?

Answer: Alexei Maximovich Peshkov.

14) Who is known as ‘Light of Asia’?

Answer: Gautama Buddha.

15) Who is known as ‘Gurudev’?

Answer: Rabindranath Tagore.

 

Famous Pen Names General Quiz

 

16) Who became famous by the name Voltaire?

Answer: Francois-Marie Arouet.

17) Who was known as ‘little corporal’?

Answer: Napoleon.

18) Who became famous by the name ‘Saki’?

Answer: H. H. Munro.

19) Who was known as ‘Pelvis’?

Answer: Elvis Presley.

20) Whose pen name is Kaj Munk?

Answer: Kaj Harald Leininger Munk.

21) Who is known as ‘alpha of the plough’?

Answer: Alfred George Gardiner.

22) Who is called ‘poet of the nature’?

Answer: William Wordsworth.

23) Who is known as ‘tiger from the snow’

Answer: Tenzing Norgay.

24) What is the pen name of Arthur Llewelyn Jones?

Answer: Arthur Machen.

25) Whose pen name is Maxbrand?

Answer: Frederick Faust.

26) What was the real name Sax Romar who was an English writer of crime?

Answer: Arthur Sarsfield Ward.

27) Whos pen name is Ariyon?

Answer: E.k. Chesterton.

28) Which cricket player is known as Prince of Bengal?

Answer: Sourav Ganguli.

29) What is the pen name of Alphons Louis Constant?

Answer: Eliphas Levi.

30) Who is the American musician who became famous by the name Cannonball?

Answer: Julian Aderlar.

 

Read: Bible QuizAutomobile QuizGeneral Knowledge Quiz

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.